Elérhető ingatlanok

Különálló családi ház

Diósd-liget fenyves részén eladóvá vált egy minden igényt kielégítő családi ház.Aki csendes környékre, kertvárosi környezetre vágyik az tudja, hogy ilyen minőségű és ennyi funkciót magában rejtő ingatlanhoz nagyon nehéz hozzájutni, tehát nem érdemes tétovázni, mert ez az exkluzív ház gyorsan új gazdára fog találni. Saját részre lett építve minőségi anyagokból. Versenydíjas építész által tervezett ház, amit 2016-ban viteleztek ki.  A 705 nm-es kertbe nem látni be, igazán intim és gyönyörűen kialakított a kertje is.  Modern technológiával épült luxus családi ház Diósd legkedveltebb részén. A ház alapterülete 235nm. A ház előtti utcafronti rész parkosítva lett. Az utca rendezett és ilyen kvalitású ingatlanok találhatók. Szép környezetben helyezkedik el az ingatlan és folyamatosan fejlődik a környék is. Közelben iskolák, óvodák és bevásárlóközpont is található.
Tökéletes lehet gyermekes családoknak, akik nem szeretnének messze lakni a fővárostól, de mégis vágynak a csendre és nyugalomra. Diósd 20 percre található a belvárostól az M7/M0-on egyszerűen megközelíthető. A környék ingatlanárai miatt kiváló befektetés, mert gyorsan emelkednek.
    1. Az ingatlan padló fűtéséért és mennyezet hűtéséért levegő hőszivattyú felel. A ház légkezelését Stiebel Eltron hőszivattyú felel. A ház légkezelését Stiebel Eltron hővisszanyerős szellőztető adja. A fűtést-hűtést Daikin Altherma levegő-víz hőszivattyúkkal állítjuk elő a ház számára. Levegő- víz hőszivattyú padlótemperálással és mennyezethűtéssel, helyiségenkénti szabályozással működik. Az épület megújulóenergia technológiával és a legmodernebb anyagokból kerülnek megépítésre, AA+ energetikai besorolással.
    2. Az ingatlan földszintjén található egy hatalmas nappali, ami tökéletes a nagy családi összejövetelekhez is. A nappaliból a kert felé csodálatos üvegportálok találhatók ez a látvány léleküdítő és ennek köszönhetően egész nap csodálatos fények jönnek be. A földszinten még egy hálószoba és egy fürdőszoba is van. A felső emeleten három hálószoba, gardrób szoba és egy fürdőszoba található. Mindkét emeleten találhatók teraszok. A napozó részen automata, motoros árnyékoló van felszerelve.
  3. Az épület abszolút energiatakarékos gépészeti rendszerrel és Okos Ház irányító rendszerrel készült. A biztonsági zsalúzia szintén okos rendszerrel működik. A ház belső fényeit rejtett világítás adja, ami este kifejezetten hangulatos tud lenni.

  4. Az extrák teljes igényével felszerelt az egész ház, többek közt az épület belső és a külső területeit riasztó és kamerarendszerrel védett. A pihenőkertben egy fedhető medence teljes gépészettel sós vizes klórbontóval, a növényzet(holland pázsit az egész kertben) locsolása automata öntözőrendszerrel történik. Az egész kert és a ház is nagyon szép világítással van ellátva, az éjszakai világítás alkony kapcsolóval.  A 9 méter hosszú medencén kívül van még egy jakuzzi és egy 6 személyes finn szauna. A kertben található még egy igazán kivételes BBQ sarok. A BBQ sarok Kamado faszenes tojásból , Broil-King Imperiál sütőből, Broil-King fapelettes automata steak sütőből, Broil-king smoker és pizza sütő kemencéből áll.
A vízrendszer teljes egészében szűrt és lágyított ( Best Water Technologies rendszer).És a teljes bútorzatot a vétel ár tartalmazza.  És még sok sok extra.


Érd fenyves parkvárosi részén eladó minimál stílusú ház

Egyedileg megálmodott ingatlan, páratlan kialakítású ház került eladó sorba. Egyedi igények szerint került kivitelezésre. A legnagyobb csendben és nyugalomban, ősfás, fenyves parkváros szívében található. A környék folyamatosan fejlődik, többségében ilyen kvalitású ingatlanok vannak. A helyi és távolsági buszjárattól, üzletektől 4-5 perc, iskolától, óvodától autóval mintegy 4-5 percnyi távolságban van.  
Ideális megoldás kisgyermekes családoknak, azoknak, akik szeretnének természet közelben, de egyben a fővaros közelében maradni, illetve a gyorsan emelkedő helyi ingatlanárak miatt kiváló befektetés.

  1. Az ingatlan padló fűtéséért és mennyezet hűtéséért levegő hőszivattyú felel. A ház légkezelését Stiebel Eltron hővisszanyerős szellőztető rendszer adja. A fűtést-hűtést Daikin Altherma levegő-víz hőszivattyúkkal állítjuk elő a ház számára. Levegő- víz hőszivattyú padlótemperálással és mennyezethűtéssel, helyiségenkénti szabályozással működik. Az épület megújuló energia technológiával és a legmodernebb anyagokból kerülnek megépítésre, AA+ energetikai besorolással.
  2. Az ingatlan földszintjén található az előszoba, mosókonyha. Valamint egy kétállásos garázs.
    Az emeleten található egy tágas amerikai konyhás nappali ami 55nm. Három szoba, három fürdőszoba, gardrób és egy tároló.
  3. Az elektromos rendszer kialakításánál figyelembe vették a mai modern igényeket. Minden részletre kiterjedt az elektromos kapcsolószekrény kialakítása. Rengeteg konnektor, LED fényforrások, állítható fényerősségű világítótestek.
    A házat magas minőségű burkolatokkal ( magasfényű falburkolatok, üvegkerámia és csiszolt hőkezelt korlát) és minőségi szaniterekkel.
  4. A konyha a legmodernebb gépekkel felszerelt, a lakásban kizárólag magas minőségű, pl. Wellis és Hansgrohe termékek kerültek beépítésre. Az épület tervezésekor kiemelt figyelmet fordítottak a hőszigetelésre és a megújuló energiaforrások felhasználására is.

Diósd luxus családi ház. Különálló családi ház

Minimál stílusban épült ház Érden

Itt add meg az alcímet

Luxus ingatlanok
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!